Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 14:26 - Какъв цвят бельо носите?
Автор: dobs Категория: Хоби   
Прочетен: 2918 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 27.02.2013 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цветът на дамското бельо може да сигнализира не само моментното ви настроение, но и да разкрие части от вашия характер. Интересно, нали? Тенденциозното подбиране на определена цветова гама за бельото ви разкрива вашата натура и темперамент. И ако имате складирани 7-8 чифта червени бикини и нито един бял сутиен – това може да не е чиста случайност.

Ако съм събудила любопитството ви, хвърлете поглед на следващите редове, изпълнени с цвят и психология
.
imageimage

Червен:

С най-голяма дължина на вълната, един от основните цветове на спектъра, червеното е технически най-видимият и приковаващ вниманието цвят. Емоционално наситен, чувствен, носещ енергия, символизиращ живота (асоциация – кръв, пулс). Не случайно притежателките на „огнено бельо“ са страстни, енергични, дори драматични. Те умеят да прелъстяват, защото знаят какво искат и как да го получат.

Зелен:

Символ на успокоение, хармония, освежаване. Заемащ централно място в спектъра, зеленият цвят се свързва също и с баланса. Жени, увлечени по този цвят бельо, са открити, упорити, разумни. Те обичат свободата си и са много контактни личности.

Син:

Разглеждан в психологията като интелектуалния цвят, предизвиква чувство на спокойствие и мир. Наситеното синьо стимулира ясна мисъл, а светлите нюанси на синьото успокояват ума и спомагат за концентрацията. Ако този цвят бельо е вашият фаворит, то Вие сте интровертна, обмисляща и уравновесена личност, която изпитва нужда от хармония и мир във всекидневието си. Притежавате както дълбока увереност и самоконтрол, така и голяма сантименталност и духовност.

Жълт:

Цветът на увереността, креативността, щастието. Израз на емоционалното начало. Слънчевият цвят символизира оптимизма, интелектуалната енергия и мъдростта. Дами, често подбиращи такъв цвят бельо, притежават импулсивен характер, перфекционисти са по природа и са много идейни. Вие сте жизнени, забавни и социални личности, изключително методични в начина на мислене.

Черен:

Смесването на всички цветове води до възприятието на черното, то абсорбира светлината и следователно означава липса на такава. Показва безкомпромисно превъзходство и изисканост. Непреходен, вечен цвят – символ на стил и класа. Жените, които се доверяват на черно бельо, са основно силни и темпераментни личности, проявяващи ярък индивидуализъм.

Бял:

Монохроматичното бяло е тотална рефлексия на светлината. То подсказва за чистота, стерилност, безкомпромисност. Носителките на такъв цвят бельо обичайно са традиционалистки, залагащи на класиката, неискащи да привличат нежелано внимание към себе си.

Сив:

Истинският неутрален цвят. Цветен израз  на надеждност, зрялост, стабилност. Жени, обличащи основно такъв цвят бельо, са практични, спокойни, сдържани, непоказващи собствените си емоции. Тези индивиди предпазват себе си от трескавия външен свят, предпочитайки да изградят сигурен, защитен и балансиран живот.

Розов:

Бивайки нюанс на червеното, розовото по-скоро успокоява, отколкото да стимулира. То представлява както женското начало, така също и универсалната любов. Бельо в този цвят разкрива нежна и романтична личност, дълбоко пламенна и магнетично очарователна, която се нуждае от много обич.

Лилав:

Или виолетов  – най-късата вълна в спектъра на цветовете. Често се асоциира с кралски разкош, изтънченост и най-високо качество. Комбинира в себе си мистичност и магия, духовност. Подтикващ към дълго съзерцание, подходящ за медитация. Жените, залагащи на този цвят бельо са изключително женствени и романтични. Същевременно с това имат усет за елегантност и изисканост.

Оранжев:

Съставено от червено и жълто – то е комбинация от физическото и емоционалното начало. Ярък и активен цвят, оранжевото излъчва топлина и енергия. Жените, привлечени от този цвят са приятни, добродушни, социални, лесно се сприятеляват и са добра компания за непринудени разговори.

Кафяв:

Символ на благонадеждност и достъпност. Това е цветът на земята и се свързва с всичко органично и естествено. Ако това е вашият цветови избор, то Вие сте постоянна, балансирана и скромна натура. Дарени с чувство за дълг, Вие сте искрена жена, която е изключително отговорна и приема задълженията си на сериозно.

Бежов:

Нежен неутрален цвят, символизиращ чистота и топлота, сдържана елегантност. Жените, избиращи основно бежов и телесен цвят бельо, по характер са естествени, сговорчиви, реалистични, практични.

Сребърен:

Символизира женската енергия, изискаността, интуицията. Изборът на този цвят разкрива жени, които са надарени с богато въображение, находчиви, отворени към света, проучващи нови хоризонти.

Златен:

Изразява сила, успех, постижения. Този цвят е равнозначен на триумф, високо качество и лукс. Ако това е любимия Ви цвят бельо, то Вие сте обичащ и състрадателен човек, притежаващ голяма вътрешна топлина.

Тюркоаз:

Комбинация от синьо и малко жълто поставя тюркоаза в цветната схема между зеленото и синьото. Излъчва тишината, мира и спокойствието на синия цвят, комбинирано с баланса и дълбочината на зеления и повдигащата енергия на жълтия. Дамите, предпочитащи такъв цвят бельо, са главно чувствителни и креативни, говорят сърдечно и обичат споделянето.


image




Гласувай:
8




1. rosencity - Superr !! Mnogo mi dopadna statiqta ...
20.02.2013 16:53
Superr !! Mnogo mi dopadna statiqta :P
цитирай
2. 1212 - Невероятно полезна информация ...
20.02.2013 17:17
Невероятно полезна информация относно цвета на бельото,супер!!!
цитирай
3. pypilitka - Бельото заема една изключително ...
20.02.2013 17:19
Бельото заема една изключително голяма част от моя гардероб,предполагам не само от моя. Най-често откривам желаното бельо от секс шоповете , тей като за мен то трябва да бъде предизвикателно , страстно и еротично. Статията беше изключителна , прочетох я с огромен интерес и избрах нов цвят за довечера , оставям ви и бягам до близкия секс шоп за ново бельо.
цитирай
4. titoncho - Аууу, доста неща ми харесаха тук, ...
20.02.2013 17:53
Аууу,доста неща ми харесаха тук,напълно съм съгласна,че една жена може да си намери доста подходящо оскъдно облекло в секс шоповете :)
цитирай
5. travell - :-) интересно
21.02.2013 11:43
а ако не носи бельо. този случай не е описан
цитирай
6. solinvictus - бял ...
22.02.2013 00:21
бял ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobs
Категория: Хоби
Прочетен: 9839
Постинги: 1
Коментари: 6
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031